Blog

Közel 100 fő részvételével vettünk repülőrajtot

Közel 100 fő részvételével vettünk repülőrajtot

2016-11-26 13:00

Címkék:

Jó hangulatú, informatív és hasznos szakmai találkozót tudhatunk magunk mögött.

2016. november 17-én, csütörtökön, 18:30-tól tartottuk meg első hivatalos meetupunkat a budapesti LogMeIn irodájában, amely a szoftverfejlesztés és a 4. ipari forradalom munkaerőpiacra gyakorolt hatásainak témaköreit boncolgatta. Egy igazán jó hangulatú, interaktív rendezvényen vagyunk túl, amelyen közel 100 fő vett részt. A beszélgetés résztvevői között egyaránt voltak álláskeresők, karrierváltásban gondolkodók, pályakezdők, kíváncsi fejlesztők, illetve olyanok is, akik már jelentkeztek hamarosan induló képzésünkre.

Az előadók között olyan szakmailag ismert és elismert neveket köszönthettünk ezen az estén, mint Merényi Ádám, a Microsoft oktatási igazgatója, Horváth Ádám az IVSZ oktatási igazgatója, Ferencz Gyula, az NNG Online Services VP-je és Novák István, a technológiai szektor egyik elismert szakembere, szakírója, aki tanácsadóként és szoftverfejlesztőként is dolgozik. Rajtuk kívül meghallgathattuk még Piya Csaba, az N-Ware Kft. egyik tulajdonos-ügyvezetőjének, illetve Hájer Ádámnak, cégünk, a [r]eaktorlabs ügyvezetőjének prezentációját is - ő egyébként a moderátori szerepet is betöltötte a rendezvény folyamán.

Az előadások során többek közt olyan fontos kérdéseket jártak körül az előadók, mint például a szakemberhiány az IT szakma területén, az automatizáció és a gépek korának eljövetele, illetve az ezzel kapcsolatos munkaerőpiaci változások. Az izgalmas beszélgetés közben szóba került a magyar oktatásban az informatika és a programozási tananyag minősége és mennyisége, és ennek kapcsán a technológiai tudás fontossága.

Galéria

Készen állsz?

Ne maradj le következő képzésünkről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsők között értesülj az indulás időpontjáról!

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem jó a következő tanfolyam időpontja? Érdekelnek az IT szakma hírei? Add meg az e-mail címed, és még azelőtt értesítünk következő tanfolyamunkról, mielőtt meghirdetjük. Értesülj a legfontosabb aktuális szakmai hírekről, eseményekről.

Feliratkozom

Copyright © [r]eaktorlabs