Rólunk

Alapítók

Hájer Ádám

Ügyvezető

Korábban befektetésekkel foglalkoztam, ennek köszönhetően találkoztam külföldön a programozó bootcampekkel. Látva sikerességüket és szükségességüket, ezeknek mintájára hoztuk létre a [r]eaktorlabs-et. Úgy gondolom, hogy hasonló gyorstalpalók útján megoldást tudunk nyújtani az egyre növekvő szakemberhiányra.

Magyar Gergely

Társalapító

20 éve foglalkozom informatikával, azon belül is szoftver teszteléssel. Mindig is a kiváló minőségű munka és termék elérése volt a célom. E cél eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő képzés és gyakorlat. A tematikát éppen ezért úgy alakítottuk ki, hogy biztos alapokat adjon hallgatóink számára a szoftverfejlesztésben.

Piya Csaba

Társalapító

Az N-Ware Kft. ügyvezetőjeként az elmúlt években szemtanúi voltunk az informatika rohamos fejlődésének. Mára nyilvánvalóvá vált, hogy a szoftverfejlesztésé a jövő. Fokozatosan minden iparágat alapjában fog megváltoztatni. Ahhoz, hogy ezek a fejlődések végbemenjenek, további szakemberekre van szükség.

Mentorok

Varga József

Oktatásvezető

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem a szoftverfejlesztés terén. Számos projektben vettem részt vezetőfejlesztőként. Kötelességemnek érzem, hogy szaktudásomat átadjam a fiatalabb generáció számára, és ezáltal hozzájáruljak a szakma utánpótlásához.

Varsányi Dániel

Mentor

Dr. Kárpáti Manuéla

Mentor

Turnhauser Panni

UI/UX mentor

2010 óta foglalkozom aktívan weboldalak készítésével, design és grafikai feladatok tervezésével. Úgy gondolom, hogy a design azzal kezdődik, hogy az ügyfél használatba veszi a terméket. Éppen ezért az igényes, korszerű kivitelezés mellett a felhasználóbarát felületek tervezésére törekszem.

Görzsöny Balázs

Mentor

Székely Ferencz

Mentor

Mihály Martina

HR koordinátor

Nem is olyan régen adódott a lehetőség, hogy kipróbálhattam magam a HR világában, ami mondhatni beszippantott. Fő feladataim közé tartozik a toborzás és a csapatépítés. Célom, hogy mindenki egy jól működő, igazi csapat része lehessen.

Fórizs Gréta

PR és kommunikáció

PR és kommunikációs területen dolgozom, melynek fontos része az emberekkel való kapcsolatteremtés, a megfelelő kapcsolatok kialakítása, és kezelése. Szívesen vetem papírra gondolataimat, így a kreatív szövegek megírásában folyamatos kihívást és lehetőséget látok. A rendezvényszervezés fő feladataim egyike, de szívesen ülök a gép előtt, ha egy kreatív anyag elkészítéséről van szó.

Debre Tünde

Coach

Öt béka ül egy ágon. Négy elhatározza, hogy beugrik a vízbe.
Hány béka marad az ágon?
A válasz: öt.
Miért?
Mert más elhatározni valamit és más dolog cselekedni.
(Mark L. Feldman & Michael F. Spratt)

N-Ware Kft

Az N-Ware Kft-ről

Az informatika rohamos fejlődése napról napra kínál új lehetőségeket, melyeket segítünk kihasználni és sikerré formálni ügyfeleink részére. Tapasztalt szoftvermérnökeink a legmodernebb technológiák felhasználásával végeznek kiemelkedő minőségű munkát szakterületeiken. Partnereink, mint a Siemens, a BMW, T-Systems vagy a Telenor, remekül tükrözik eredményeinket.


15 éve a szoftverfejlesztés világában élünk

15 éve a szoftverfejlesztés világában élünk

A szoftverfejlesztés nem csak a szakmánk, hanem a hivatásunk is. Összeszokott, profi csapatunk bő egy évtizede dolgozik együtt a legkülönbözőbb projektek kivitelezésén. Könnyedén alkalmazkodunk ügyfeleink egyedi igényeihez, kreatívak vagyunk a tervezés folyamatában és precízek a megvalósítás időszakában. A teljes siker érdekében, későbbi fázisokban is aktívan támogatjuk ügyfeleinket.


Tanulunk, tanítunk és fejlődünk

Tanulunk, tanítunk és fejlődünk

Cégünk dinamikus fejlődése azáltal volt biztosítva, hogy folyamatosan vettünk fel kezdő fejlesztőket és képeztük ki őket belső oktatásban. Ennek az intenzív változata valósul meg a [r]eaktorlabs képzésében. Jelenleg több vezetőfejlesztőnk van a kezünk alatt. Ezt az ambíciózus mentalitást szeretnénk átadni hallgatóinknak és partnereinknek, amely cégünket is jellemezte az elmúlt évek kihívásai során.

Geckmo

GeckMo Kft.

A GeckMo Kft. 2008-ban, 10 éves szoftvertesztelési szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, azzal a céllal hoztuk létre, hogy professzionális szoftvertesztelési szolgáltatás nyújtsunk ügyfeleink részére. Szoftverfejlesztési projektek során a tervezésétől a bevezetéséig tartó folyamatos tesztelői munkával segítjük a minőségi termék létrehozását. Tevékenységeik között szerepel a tesztelési folyamat tervezése, a rendszer tesztelése, telepítése, dokumentáció készítése, oktatás és alkalmazás design.

Készen állsz?

Ne maradj le következő képzésünkről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsők között értesülj az indulás időpontjáról!

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem jó a következő tanfolyam időpontja? Érdekelnek az IT szakma hírei? Add meg az e-mail címed, és még azelőtt értesítünk következő tanfolyamunkról, mielőtt meghirdetjük. Értesülj a legfontosabb aktuális szakmai hírekről, eseményekről.

Feliratkozom

Copyright © [r]eaktorlabs