Gyakran ismételt kérdések

01 Nincs semmilyen informatikai előképzettségem. Így is jelentkezhetek a képzésetekre?

Igen, nincs szükség informatikai előképzettségre ahhoz, hogy felvételt nyerj hozzánk. Amire viszont a kiválasztásnál odafigyelünk, az a motivációd, a probléma megoldó készséged és a logikád.

02 Mi a jelentkezés menete?

Honlapunkon a Jelentkezés menüpontra kattintva tudsz a képzésre jelentkezni. Jelentkezésed után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk egy csoportos interjúra, ahol logikai és angol szövegértési feladatot is meg kell oldanod. A továbbjutókat személyes beszélgetésre hívjuk be, ami az utolsó lépcső a kiválasztásban.

03 A képzés kezdése előtt mennyi idővel tudom meg, hogy bekerültem-e a képzésre?

Legalább 1 hónappal a képzés kezdete előtt értesítünk annak érdekében, hogy lehetőséged legyen úgy intézni az életed, hogy a képzésen részt tudj venni. Gondolunk itt a felmondási időre, passziváltatásra, stb.

04 Notebookot magammal kell vinnem vagy biztosítotok a képzés tartamára?

Amennyiben a notebookod megfelel az oktatóink által támasztott alapkövetelményeknek, úgy a a sajátodat kell a képzés ideje alatt használnod.

05 Mit jelent az állásgarancia?

Célunk, hogy a képzés után elhelyezzünk valamelyik partnercégnél. Amennyiben ez a lehetőség nem áll fenn bármilyen okból kifolyólag, úgy 6 hónapos, intenzív fejvadász időszakot vállalunk annak érdekében, hogy segítsük elhelyezkedésedet.

Készen állsz?

Ne maradj le következő képzésünkről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsők között értesülj az indulás időpontjáról!

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem jó a következő tanfolyam időpontja? Érdekelnek az IT szakma hírei? Add meg az e-mail címed, és még azelőtt értesítünk következő tanfolyamunkról, mielőtt meghirdetjük. Értesülj a legfontosabb aktuális szakmai hírekről, eseményekről.

Feliratkozom

Copyright © [r]eaktorlabs